Tilbakemeldinger

"Musestille"

Dragaberget Barnehage, Stavanger, 24. feb., 2022

Fengende og engasjerende stykke. Dere klarte på et fint vis å balansere barnas deltagelse og engasjementet. Et viktig tema og i etterkant av stykket hørte vi mange fine samtaler mellom barn om det de hadde sett. I tillegg åpnet stykket opp for mange muligheter til å snakke om ulikheter og hvor viktig det er å støtte hverandre når noen har opplevd noe vondt.

Vi håper vi får muligheten til å bruke samarbeidet meddere ved en senere anledning.


Tore Ormøy


Berg barnehage, Tromsø, 3. april 2019:

Hei Felicia, Fernando og Billie. For en fantastisk forestilling på Berg barnehage i Tromsø idag. Dere skulle kommet på statsbudsjettet. Dette er virkelig å ta barn og voksne på alvor på en kunstnerisk og herlig måte. Det er gjennom skapende kunstnerisk virksomhet vi er aller mest menneskelige. Lykke til med bursdagsfeiring «i morgen». Hurra for dere! Jeg var på besøk i barnehagen..


Anne Rostadmo


Narvik bibliotek, 29. mars 2019:

Musestille - fortellingen om musa som kom helt fra Frankrike. Han ble ertet av Fernando fordi han snakket annerledes og luktet hvitløk. Men Felicia ordnet opp. Barna satt som stearinlys med store øyne. En flott forestilling med flotte skuespillere. Vi kommer gjerne igjen .


Ping Vinn Barnehage 😀


Lyngbakken barnehage, Tvedestrand, 17. oktober 2017:

Forestillingen Musestille engasjerte barna. De kjente seg igjen og kjente på ulike følelser gjennom forestillingen. Det var både musestille, kommentarer og latter i løpet av forestillingen. På vei tilbake til barnehagen gikk praten mellom barna om hva de syntes var greit å si og hva de syntes ikke var lov.

Tusen takk fra alle i Lyngbakken barnehage. ❤️ Dette tar vi med oss videre.


Elin Renate Kristensen


Strømmen barnehage, Arendal, 10. oktober 2017:

Takk for en fantastisk flott forestilling. Den traff midt i vårt arbeid med vennskap, erting og utestengelse. Barna ble veldig engasjerte og kjente seg igjen. Et viktig tema som ble delt med humor, fantasi og også alvor. Uttalelser fra barna: " Gøy at de ble venner- musa og klovnen" - "Det var ikke bra at klovnen sa slemme ting" - "Det var bra at de hjalp hverandre" - "Det var bra at klovnen ba om unnskyldning" - " Det var gøy når musa kom opp hele tiden" - " Det var litt skummelt når de ropte" - "Tusen takk for showet".


Torild Ljostad Bentsen

Jovannslia barnehage, Arendal, 9. oktober 2017:

Takker for flott forestilling i Jovannslia barnehage på mandag 09/10 👏👏 Barna ble engasjert i et viktig tema: mobbing💙. Barna har snakket om det som skjedde med musa Billie, og at det ikke var greit. Teater til ettertanke og glede!

     Lill Emilie Stokken                                                                                                   

Samkom skole, Vennesla, 30. mars 2017:

Forestillingen var veldig bra! Flott at dere la inn humor i et tema som egentlig er så alvorlig.
Veldig gøy at det var med en dukke i forestillingen. Dere klarte å få så ekte liv i den at selv vi voksne nesten glemte at den ikke var ekte…. Det var også veldig bra at dere fikk barna til å komme opp og fortelle ting selv. Forestillingen var veldig variert, det skjedde noe nytt hele tiden og dere nådde inn til alle ungene fra Samkom

Silje Marie Bjornes


Moseidmoen skole, Vennesla, 29. mars 2017:

Dette var midt i blinken! SÅ flinke dere var og dere traff elevene «midt på». Kontaktlærerne var begeistret både over tema (som passer midt i blinken!), innhold og gjennomføringen av forestillingen . Ungene var engasjerte og «helt med».
Håper dette har kommet for å bli som tiltak for 1. trinn.
Lykke til videre.


Maren Leicht, kulturkontakt Moseidmoen skole, Vennesla

Gjørtlervegen barnehage, Trondheim 24. mars 2017:

Tusen takk til teater Felicia for en tankevekkende og artig forestilling! "Musestille" engasjerte både små og store. Et viktig tema om empati, utestenging, mobbing og vennskap 😊


Hilsen Britt Holm, Gjørtlervegen barnehage

Huseby barnehage, Trondheim, 20. mars 2017:

Takk for flott teater i dag! Vi er veldig fornøyd etter å ha sett forestillingen her i barnehagen.
Her er noen av tilbakemeldingene fra de andre avdelingene:

- Veldig engasjerende forestilling med viktig og aktuelt tema.

- Flott dialog med barna som satte igang tanker hos barna. Barna fikk delta og skuespillerne tok seg tid til undring med barna. 

- Gode skuespillere og enkle, men virkningsfulle rekvisitter/utstyr.

- Artig.
Så takk for besøket denne gangen og lykke til videre :)   

           Agneta Wallenius

Smååsane barnehage, Vennesla, 27. feb. 2017:

Vil bare få takke dere for en flott teateropplevelse med «Musestille».
Temaet var «midt i blinken» både med tanke på at dette generelt er hverdagen vår, men også i.f.h. til at vi jobber mye med inkludering i lek og samspill gjennom satsningsområdet vårt:  «Inkluderende læringsmiljø».
Dere er et supert team. Dere spiller med en humor som passer både barn og voksne og som får i hvert fall meg til å le like godt hver gang ;-)
Alle barna og også de voksne var kjempefornøyde etterpå og barna snakket også om stykket til foreldrene! Her satte det seg noe!!
Lykke til videre!                                                              

 Mette Gustavsen, pedagogisk leder

Onsdag 25. januar 2017: Generalprøve i Sjøstjerna barnehage, Søgne

"Teater Felicia hadde generalprøve for oss i dag, ca 50 barn i alderen 3-6 år. Forestillingen varte ca 35 minutt. Veldig bra forestilling som fenget publikum fra begynnelse til slutt. Lette sanger som de fleste kunne synge med på, gøye og tydelige figurer. Bra samspill med barna, flere ble tatt opp på scenen, og det var rom for innspill. Tema, vennskap, kom tydelig frem og ble formidlet med en passelig blanding humor og alvor, og det var lett å se at barna også fikk med seg dette. Vi var heldige og fikk generalprøven, men kan absolutt anbefale dette til andre."

 Erlend Bakke, styrer Sjøstjerna barnehage 

Fagerlia miljøbarnehage, Trondheim 22. mars 2017:

Tusen takk for en kjempefin forestilling som dere gjennomførte hos oss i Fagerlia miljøbarnehage i går. Det var en forestilling som var fargerik, og lærerik. Tematikken om utestenging og erting er noe som mange barn opplever, derfor var det så fint at barna fikk være deltagende.

Lykke til videre!


Elin Olsen, pedagogisk leder


Felicia søker Fernando

Onsdag  19. mars 2014 : Forestilling i  Regnbuen barnehage, Trondheim

"Takk for en magisk stund i Regnbuen barnehage. Du trollbandt 48 barn i alderen 2,5 - 6 år. Barna ble tatt på alvor og du traff deres følelser.
Sangen har festet seg hos oss og akkurat nå synges den på vår felles fredagsangstund.

Du er hjertelig velkommen tilbake!"

 Kristin T. Sivertsen

I går kom Teater Felicia til Varden.

Felicia jobber på sirkus og selger verdens største og beste sukkerspinn.


Men så har det triste skjedd at Fernando, hennes aller beste venn, har forsvunnet.Hun snakker både med sirkusdirektøren, elefanten og barna om hvordan det føles å være på leiting etter en god venn.Alle gir Felicia gode råd som hun samler i en trakt og ned i noen bokser.


Det slutter med at Felicia har fått nytt mot,mange gode råd og drar avgårde for å finne Fernando...



Så kjekt å få besøk av ei fargerik sirkusdame en ettermiddagsstund. Og så kjekt for barna at de får bidra aktivt.


På spørsmål fra Felicia om hva som var verdens viktigste jobb, var det et barn som sa "Å jobbe i barnehage". Og det er vi voksne i grunnen ganske så enige i:)

Onsdag 14. oktober 2013: Forestilling i Heddeland barnehage, Marnardal

"I dag har vi hatt besøk av Teater Felicia, og det var en spennende forestilling.
Vi lærte sangen "Du er så grei" og hørte hvordan en saksofon kunne høres ut når noen er lei seg, sint og glad. Vi fant også ut hvem som hadde Verdens Viktigste Jobb - det var alle! 

Hilsen Marilyn"

Tirsdag 5. mars 2013: Forestilling i Bjergheim barnehage, Lyngdal

"Dette var et flott teaterstykke som setter fokus på følelser på en fin måte. Barna var helt oppslukt og veldig deltakende gjennom hele stykket :)"

Mandag 4. mars 2013: Forestilling i Babuschka barnehage, Evje

"Tusen takk for en flott forestilling! Felicia engasjerte og trollbandt barnegruppa. Med sitt rolige vesen og bekreftende kommunikasjon fikk hun barna til å føle seg viktige. Scenografien var enkel, estetisk og virkningsfull. Vekslingen mellom saksofon og stemmebruk var en fin måte å trekke inn det musikalske. Tematikken i forestillingen er kjempe aktuell og passer både store og små. Vi kan anbefale Teater Felicia på det varmeste:-)"

Judith J. Eikenaar, Babuschka barnehage as

Onsdag 6. februar 2013: Forestilling i Nygård barnehage, Lyngdal

"Tusen takk til Christel Aas for den fantastiske forestillingen "Felicia søker Fernando". Det er bare så flott å få teaterbesøk i barnehagen:) Barna lot seg virkelig engasjere og det var fantastisk å oppleve hvor kompetente de var til å beskrive ulike følelser. I tillegg gav de gode råd til hva vi kan gjøre for feks å bli glad igjen. Felicias saxofon var også et spennende innslag i forestillingen. 
Dette kan vi anbefale til andre barnehager!
                      Linda O. Jakobsen, styrer

Tirsdag 3. oktober 2012: Prøveforestilling i Sjøstjerna barnehage 

"Hei!
Tusen takk for den flotte forestillingen "Felicia søker Fernando". Barna stor koste seg med Felicia som stadig trakk nye gjenstander opp av veska si, som spilte ulike følelses melodier på saxofon og som lærte barna sangen om å være glad. Kjempe bra at barna ble trukket aktivt inn i forestillingen, og flott at stykket handlet om et viktig tema som følelser. Barna fikk svare på spørsmål, og noen fikk komme frem for å fortelle om hva som gjorde dem glad, trist og sint. Alle barna viste med stor iver at de kunne vise disse følelsene med ansiktet, og ekstra morsomt var det da barna skulle hjelpe Felicia å samle ulike forslag på disse temaene oppi ulike termoser. Vi storkoste oss alle sammen, og er SÅ glade for at vi fikk sett dette flotte stykket! Hilsen fra små og store i Sjøstjerna barnehage."    

Silje Vallesverd